Vesla leker med en av Lunas valper

VESLA

🙂   Født: 10.12.2004    

Vesla kom til oss fra Kjøpsvik i februar 05.

Hun er ei blandingstispe, der mor er golden og far ukjent .
Vesla er godheita sjøl, finner seg i det aller meste, for ikke å si alt og stuller og steller med de andre hunden og oss mennesker.
Høsten 07 fikk vesla 10 skjønne valper med golden kjæresten sin og men en bedre mor skal man lete lenge etter.

Vesla tar på seg rollen som pleiemor og Nanny til kennelens valper , hun bare elsker å stelle og stulle med de små og så snart den rette hunde-mamma tillater det så trår hun til  ekstra kos, stell, pass, omsorg og kjærlighet. Vesla er forresten ikke så nøye på hvilket dyr hun øser sin kjærlighet ut på. Hun steller like godt med kattene våre også.

BAMSE

      🙂Født: 12.09.2007

Bamse er den valpen vi beholte selv av Veslas kull. Han er en utrolig kosebamse, han er vakker, har et fantastisk gemytt og er roligheita selv. Han er mor og far sin prins.
I mars 09 ble Bamse kastrert, dette fordi han skal leve sammen med tisper og fordi han har HD.  Det sies at hanhunder blir veldig rolig av å bli kastrert, men til nå har det heller vært litt motsatt her. Det er faktisk blitt litt mer fart i han og det er utrolig positivt. Bamse er "onkel" med stor O til valpene når vi har kull, han elsker å herje og leke med dem.